lunes, 14 de noviembre de 2011

Pràctica 9: Codis ASCII

ASCII és un Codi Estàndard Americà per a l'Intercanvi d'Informació. L'ASCII és un joc de caràcters que assigna valors numèrics del 0 al 127, 7 bits de longitud a les lletres, xifres i signes de puntuació.
El codi ASCII utilitza 7 bits per representar els caràcters, encara que inicialment emprava un bit addicional  que s'usava per detectar errors en la transmissió.
ASCII va ser publicat com a estàndard per primera vegada en 1967 i va ser actualitzat per última vegada en 1986. En l'actualitat defineix codis per 33 caràcters no imprimibles, dels quals la majoria són caràcters de control obsolets que tenen efecte sobre com es processa el text, més altres 95 caràcters imprimibles que els segueixen en la numeració començant pel caràcter espai.

Les computadores solament entenen nombres. El codi ASCII és una representació numèrica d'un caràcter com ?a? o ?@?.
Com altres codis de format de representació de caràcters, l'ASCII és un mètode per a una correspondència entre cadenes de bits i una sèrie de símbols alfanumèrics i uns altres, permetent d'aquesta forma la comunicació entre dispositius digitals així com el seu processat i emmagatzematge. El codi de caràcters ASCII ? o una extensió compatible veure més a baix ? s'usa gairebé en tots els ordinadors, especialment amb ordinadors personals i estacionis de treball. El nom més apropiat per a aquest codi de caràcters és "US-ASCII"

jueves, 29 de septiembre de 2011

Practica 4: HTML


Carolina Casulà Garrober                                         1r Batx. A                     

HTML

HTML es el lenguaje de marcado predominante para la elaboración de pagines web. Es usado para describir la estructura y el contenido en forma de texto, así como para complementar el texto con objetos tales como imágenes. HTML se escribe en forma de «etiquetas», rodeadas por corchetes angulares (<,>). HTML también puede describir, hasta un cierto punto, la apariencia de un documento, y puede incluir un script (por ejemplo JavaScript), el cual puede afectar el comportamiento de navegadors web y otros procesadores de HTML.

Historia de HTML:

En el seu origen, l'HTML era un llenguatge dissenyat per compartir informació científica entre científics de tot el món. Era purament un llenguatge estructural, en què no hi havia forma de descriure l'aparença de les pàgines (ni tan sols la possibilitat de posar un text en negreta o cursiva). Més endavant s'hi van afegir nombroses opcions per formatar i presentar text i gràfics.
A mitjans de la decada del 1990 van començar les ampliacions de l'HTML per aconseguir la presentació desitjada, però sempre des de diferents perspectives de diferents desenvolupadors, que van acabar amb diverses solucions no estàndards per a diferents navegadors. Això va provocar l'aparició d'un consorci que controla l'evolució de l'HTML: el W3C (World Wide Web Consortium).

lunes, 26 de septiembre de 2011

Pràctica 1: Plànols casa.

A la meva casa el punt principal de WIFI és troba al menjador, on utilitzem principalment més el WIFI son en les habitacións. Al modem els cables sóm: del teléfon i internet. Tenim 3 ordinadors i els 3 els utilitzem amb el WIFI del menjador.